Project Proposal 7 | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Diensten

Project Proposal 11 | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS
injecter removebg preview | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Inspuitingen

Nele verzorgt algemene inspuitingen, zet intramusculaire en subcutane spuiten, prikt een infuus of (poort)katheter aan. Jij voorziet de juiste medicatie op doktersvoorschrift, een klever van de mutualiteit en de identiteitskaart van de patiënt. Nele brengt alle nodige zorgkundig materiaal mee, zoals spuiten en katheters.

Wondzorg

Zorg bij postoperatieve wonden (draadjes of nietjes verwijderen), wiekzorg na een abces, doorligwonden, ontstoken wonden, brandwonden, wonden na plastische chirurgie, zorg bij een externe fixator, … Wonden mooi laten herstellen, vraagt om een piekfijne wondzorg. Jij hoeft je enkel om de nodige wondzalven en verzorgingsproducten op voorschrift te bekommeren.

bandage 1 | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS
chimioresistance | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Hygiënische zorgen

Dagelijkse of regelmatige hygiënische zorgen aan huis, wassen en kleden van het ochtendtoilet tot de douche of het bad ’s avonds. Gezellige babbel inbegrepen!

Diabeteszorg

Thuisverpleegkundige Nele meet de glycemiewaarden, dient insuline toe en volgt diabetische wondzorg op. Ze kan daarbij steeds rekenen op de expertise van een diëtist en endocrinoloog, met wie ze in nauw contact staat.

taux sanguin de sucre | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS
chimiotherapie | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Infuustherapie

Nele prikt, spoelt en ontkoppelt infusen, TPN of sondevoeding. Ze volgt pijnbestrijding nauwgezet op, en dient de nodige antibiotica toe. Jij voorziet de medicatie op doktersvoorschrift, Nele regelt het benodigde materiaal zoals spuiten en katheters.

Klaarzetten en toedienen medicatie

Medicatie stipt en in de juiste dosis innemen, is bijzonder belangrijk. Nele zet alle medicatie op voorschrift in de correcte dosis klaargezet voor de volgende dagen of week, of ze dient geneesmiddelen oraal, via een inspuiting of lavement, toe.

traitement | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS
cerveau | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Dementiezorg

Met geduld en een luisterend oor ziet thuisverpleegkundige Nele toe op de dagelijkse zorgen van patiënten met dementie, van het monitoren van goed medicatiegebruik tot alledaagse hygiënische zorgen. Betrokken en begripvol!

Incontinentiezorg en maagsondes

Voor incontinentiezorg neemt Nele de tijd. Een stoma, blaas- of maagsonde aanprikken, spoelen en afkoppelen, het toedienen van medicatie, … Met elke interventie verhoogt ze het comfort van haar patiënt. Al wat jij moet doen, is de sonde op doktersvoorschrift klaarleggen, Nele volgt de behandeling op de voet en zorgt voor het juiste medische materiaal zoals spuiten en katheters.

toilettes | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS