Project Proposal 7 | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Contact

Project Proposal 11 | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS
ThuisverplegingNeleBuys 1 | THUISVERPLEGING NELE BUYS, THUISVERPLEGING NELE BUYS

Contact

Contacteer Nele Buys voor alle verpleegkundige zorgen aan huis, dagelijks van 7 uur tot 19 uur, in regio Halle, Pepingen, Gooik, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Buizingen, Huizingen, Lot en Dworp.

Als geconventioneerde verpleegkundige worden mijn diensten rechtstreeks door het ziekenfonds vergoed, waardoor patiënten geen kosten voor zorg hoeven te dragen.

Vera Limbourg
Vera Limbourg
2024-03-30
Na het proberen van verschiilende thuisverplegingen voor de verzorging van een fistel waarbij we steeds verschillende verpleegkundigen zagen, kwamen mijn dochter en ik bij Nele terecht. Gelukkig. Het maakte het verschil. Bij wondverzorging is continuïteit van zorg zeer belangrijk. Nele nam haar tijd, gaf raad, contacteerde de chirurg regelmatig, ze was er altijd. Ze is flexibel, liet ons altijd op voorhand weten wanneer ze kwam waardoor we geen uren moesten wachten. Ze is een verpleegster met een groot hart. Bedankt, Nele!
Jozef Machiels
Jozef Machiels
2024-03-29
Uitstekende thuisverpleging: prima verzorging, spontaan, professioneel en vriendelijk!
Pascale Gérard
Pascale Gérard
2024-03-28
Ze is een geweldige verpleegster, zo aardig, heel erg professioneel.
Manon Fox
Manon Fox
2024-03-28
Altijd met de glimlach ! En werkelijk door weer en wind, kan je op haar rekenen ! Als je verpleging nodig hebt, is dat meestal niet zo leuk maar naar Nele kijk je echt uit om ze terug te zien !
Leen Pletinckx
Leen Pletinckx
2024-03-27
Supervriendelijk. Goedlachs. Een topvrouw. Ons moe kan geen betere verpleegster hebben.
Magda Spitaels
Magda Spitaels
2024-03-27
1 woord. TOPVERPLEEGSTER!
Mara Van Cutsem
Mara Van Cutsem
2024-03-27
Nele is een leuke,toffe verpleegster. Als er iets is mag je haar altijd bellen. ze staat altijd paraat voor jou. Ik denk dat ze gewoon de beste thuisverpleegster in Halle.
Carine De Cock
Carine De Cock
2024-03-27
Ons mama wou van geen verpleging weten, nu spreekt ze al heel anders. Blij met de goede zorgen, blij met de dagelijkse babbel, blij met een vriendelijk gezicht. Voor ons, de kinderen, een verademing dus… dikke merci Nele voor de goede zorgen
Kristel Meeusen
Kristel Meeusen
2024-03-27
Ik ben heeeel blij met haar verzorging ze is ook positief en als er iets is eender welk je kunt bij haar terecht . Zelfs bij haar vriendinnen ze zijn prachtig Tiem . Als je haar nodig hebt ze doet heel goed haar best jou te helpen waar ze kan helpen . Ik zou zeggen top verpleegster en persoon zelf
Daisy Kips
Daisy Kips
2024-03-26
Thuisverpleging met een hart ! Nele verzorgd haar patiënten niet alleen met grondige professionele kennis, maar neemt ook de tijd bij eventuele vragen/problemen en altijd met een vriendelijk babbeltje! Top, houden zo !